Köpvillkor och GDPR

Återköp

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. 
För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligen oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Returnera varan tillsammans med ert namn och ordernummer.

Du måste själv bekosta returporto. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!

Outlösta paket

När en kund inte löser ut sitt paket kommer det efter en tid att returneras till oss på vår bekostnad. För att täcka våra extrakostnader i samband med detta debiterar vi 250 kr för ett icke utlöst paket. Om detta skulle inträffa så försöker vi naturligtvis alltid först att hitta en lösning som fungerar för båda parter.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och leverantörers prishöjningar. Samtliga priser är inklusive moms.

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2021