ReDog® Bärsele Balans

ReDog® Bärsele Balans
Tillverkare: ReDog of Sweden
Typ: Rehab
Tillgång: I lager
Pris: 350.00kr
Ex moms: 280.00kr

Tillgängliga alternativ


* Storlek:

Det har sedan en tid funnits bärselar att införskaffa, men oftast är de väldigt dyra. Denna sele är praktisk och enkel att använda, samt uppfyller full funktion. Den är stabil och har ett brett omfång runt midjan för att inte tränga in i huden på hunden. Materialet är av bävernylon, vilket gör den vattenavvisande, samt enkel att torka av om den blir smutsig. Handtagen är kraftiga och skär inte in i händerna, vilket gör det enkelt att även stödja upp även tyngre hundar.


Det är ofta som veterinären säger att hunden inte bör gå i trappor, eller hoppa upp i bilen. Vid dessa tillfällen bör man erbjuda djurägaren att köpa hem ett hjälpmedel, som underlättar hanteringen hemma.

Större hundar som exempelvis opererat sina knäleder, eller som har ländryggsproblem har ont och är instabila och bör undvika trappor, men det är av förklariga skäl väldigt svårt för ägaren att bära exempelvis en Schäfer, eller annan stor hund.

Diskbråckspatienter eller av annan orsak neurologiskt nedsatta patienter har mycket stor nytta av detta hjälpmedel.

Finns i Small med långa handtag för små hundar och i Large med korta handtag för stora hundar.  

Många kliniker och djursjukhus använder denna bärsele för att underlätta ergonomin för personalens arbete inne på vårdavdelningarna.

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2024