ReDog® Hot/Cold Pack

ReDog® Hot/Cold Pack
Typ: Rehab
Tillgång: I lager
Pris: 140.00kr
Ex moms: 112.00kr

Vid svullnader och smärta är kylterapi ofta en mycket bra komplementär behandlingsmetod, som givetvis går bra att kombinera med medicinering.

Hundar som lider av kroniska inflammationer och som stått på långvariga medicinbehandlingar utan större framgång kan många gånger lyckas bättre om man kombinerar medicineringen med en korrekt kylbehandling. Effekterna visar sig kort och oftast inom 2-4 dagar.

Cold pack är en kylgelé i påse som man lägger i frysen hemma. Efter en promenad så placerar man gelépåsen i en tunn handduk eller tygstycke, som gör att man inte täpper till kylan genom plasten mot hundens hud. Detta är viktigt att sköta då hunden annars kan få köldskador på behandlat hudområde. Sedan kan man enkelt med en hand vika kylomslaget runt hundens led med enhands grepp.


Motsatt till kyla kan även denna produkt även användas som värmande behandling och underlätta vid exempelvis träningsvärk och ledstelhet. Vid värmande behandling är det noga med temperaturen man använder sig av mot hundens behandlande område.
Vid beställning levereras produkten med ytterligare beskrivning.

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2019