Redog® Special Träningsflytväst

Redog® Special Träningsflytväst
Redog® Special Träningsflytväst
Tillverkare: ReDog of Sweden
Typ: Rehab
Tillgång: I lager
Pris: 699.00kr
Ex moms: 559.20kr

Tillgängliga alternativ


* Storlek på flytväst:

För att man skall kunna uppnå maximal träningseffekt i samband med simträning krävs det att hunden känner sig trygg i samband med utförandet. En stressad hund som inte känner sig trygg i vattnet kommer inte att få det önskade träningsresultatet, oavsett hur hårt den simmar! En felaktigt skött simträning kan ge hunden fortsatt vattenrädsla och en negativ stress som är mera nedbrytande i sina effekter än positivt stärkande för muskulaturen.

Vi har lång erfarenhet av simträning hos hundar och har gjort resultatmätningar på hundens hjärtfrekvens under samtidig simträning och ser att hunden som simmar med våra rekommenderade specialflytvästar får en mera kontrollerad träning och minskad stress under sin träning. Det leder naturligtvis till ett bättre träningsresultat och samtidigt kommer hundarna att känna sig trygga med sin träning vilket höjer glädjen med det dem gör.

När det gäller simning av hundar har vi sett otroliga resultat men bara i samband med att hundarna verkligen har lärt sig att älska sin träning och därför bör alla hundar få den bästa förutsättningen redan från starten i sin nya träningsgren.
Alla våra flytvästar har 2 - års garanti och är av högsta kvalitet.

Storlekar och ordinarie pris:
Small 0-8 kg            699:- inkl moms, papillon, dvärg pudel
Medium 8-15 kg       795:- inkl moms, strh tax, cairnterrier
Large 15-40 kg         950:- inkl moms, springer spaniel, collie
X-Large 40+ kg        995:- inkl moms schäfer, labrador, rottweiler tik
XX-Large 40++ kg  1100:- inkl moms rottweiler hane, mastiff


 

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2019