ReDog® Klövjeväska - Kampanj 20% - 30% rabatt

ReDog® Klövjeväska - Kampanj 20% - 30% rabatt
ReDog® Klövjeväska - Kampanj 20% - 30% rabatt ReDog® Klövjeväska - Kampanj 20% - 30% rabatt ReDog® Klövjeväska - Kampanj 20% - 30% rabatt
Typ: Rehab
Tillgång: I lager
Pris: 498.00kr 398.00kr
Ex moms: 318.40kr

Tillgängliga alternativ


* Färg:

* Storlek:

Vid beställning av både klövjeväska och benviktsmanschetter så korrigeras fakturan från 20% till 30% - detta syns inte vid beställningen.

 

Klövjeväskor i sportiga färger som rosa, lime och svart, finns i storlekarna X-Small – Large


X-Small 498 kr, Small – Medium 569 kr, Large 619 kr

Klövjeväska Design ReDog of Sweden som träningsredskap för Hund

 

Träning med klövjeväska är en träningsform som de flesta hundar tycker om. 

Klövjeväska på hund kan liknas med människors styrketräning. Styrketräningens mål är förstås att stärka hundens muskulatur. Oavsett nedärvda förutsättningar så har styrketräning en positiv effekt för alla hundar. Effekten blir att hundens arbetskapacitet ökar inom samtliga områden (bruks, vallning, IPO, agility, jakt, race, LC) förbättras. Träningen leder till ökad muskelexplosivitet, snabbhet och uthållighet under ansträngande förhållanden. Träning med klövjeväska ger även positiv effekt på hundens balans- och koordinationsförmåga och kan med fördel användas inom rehabiliteringsträning i samråd med veterinär och eller rehabiliteringspersonal.

Med klövjeväska stabiliserar man hundens rörelser och samtidigt sker en ökad belastning vilket ger en styrketräningseffekt för hundens muskulatur.

Det är viktigt att denna typ av träning sker med en samtidigt god teknik och med i beställningen av klövjeväskor från oss medföljer manualer som beskriver hur upplägget bör ske vid styrketräning av hundar.

Om träningen skall ske i samband med rehabilitering av en patient bör man rådfråga utbildad personal om träningen är tillämplig i samband med skadan innan man börjar öka belastningen på hunden.

Träningen skall ske med samtidig:

 • Teknik
 • Ansträngning
 • Stabilitet
 • Motivation
 • Rätt vikter
 • Bra underlag
 • Anpassad tid

Storleksguide

Storlek: XS: Jack Russel, Papillon, Chihuahua

Storlek S:    Springer Spaniel, Kelpie, Whippet

Storlek M:  Labrador, Schäfer, Rottweiler

Storlek L:    Berner Sennen, New Foundland, Irländsk Varghund 

stl. Large slut i svart.

 

Taggar: klövjeväska,
Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2018