FitPaws Balansplatta 35 cm

FitPaws Balansplatta 35 cm
FitPaws Balansplatta 35 cm
Typ: Hund
Tillgång: I lager
Pris: 340.00kr
Ex moms: 272.00kr

FitPAWS® Balansplatta kan användas för viktbärande aktiviteter och balansträning för sportande och arbetande hundar samt för rehabilitering och terapi för hundar.

Den professionella kvalitén av PVC materialet är framtaget för användning vid träning av hundar, då det erbjuder perfekt fotfäste och motstår skador orsakade av hundklor.

FitPAWS® Balansplatta finns med 35 cm och 55 cm träningsyta och det går bra att använda ett flertal för att ex. skapa en balansövningsbana.

Den har två olika ytskikt, en flat/slät sida och en ruggad sida. Balansutmaningen förändras enkelt genom att fylla på/tömma ur luft med balanspumpen(ingår inte köps separat).

För att fylla på luft i pumpen använd en pump med en nålanslutning. Påfyllnadshålet är på sidan av plattan, fyll respektive töm balansplattan på luft med hjälp av nålanslutningen.

Ju mer fylld balansplattan är desto mindre vill den röra sig och ger mindre utmaning för din hund när den står på balansplattan. Ju mindre fylld balansplattan är desto mer dynamiskt rör den sig och ger hunden mer balansträning och utmaning.

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2019