GravityLine, Vibrationsplatta för häst

GravityLine, Vibrationsplatta för häst
GravityLine, Vibrationsplatta för häst
Typ: häst
Tillgång: Ej i lager
Pris: 0.00kr
Ex moms: 0.00kr

GravityLine™ mobile horse power system är ett helt nytt tränings- och behandlingssystem för hästar.

Mer information, pdf

Varför GravityLine

Hästar är ofta utsatta för skador och överbelastningar, samtidigt som de har ett högt värde såväl emotionellt som finansiellt för sina ägare. Det finns därför ett behov av säkra, snabba och effektiva metoder att förebygga skador och påskynda rehabilitering.

Hur fungerar GravityLine

Gravity Lines patenterade plattformar genererar stötvågor i gravitationsriktningen, som snabbt ökar blodcirkulationen i hela kroppen. Den påtagliga ökningen av cirkulation i vävnaderna bidrar till att förebygga skador, påskynda läkningsprocesser, effektivisera uppvärmning samt påskynda återhämtning efter arbete och tävling. Eftersom arbetet är aktiverande räcker det normalt med behandling i 15–30 minuter.

Därför fungerar GravityLine

Människor och djur är byggda för att övervinna gravitationskraften. Stötvågorna från GravityLine är 100% vertikala och ger därmed en effekt genom hela kroppen. Detta aktiverar nerv-muskelreflexen och sprider sig ända upp i ryggen. De korta, men snabba nerv-muskelinteraktionerna gör att cirkulationen och temperaturen snabbt ökar i vävnaderna. Det ger gynnsamma effekter på leder, sen- och muskelfästen, bidrar till ökad rörlighet och lösgör muskulaturen. Behandlingsformen har både en lugnande inverkan och stor lösgörande effekt på hästen, som slappnar av och tydligt ser ut att uppskatta behandlingen.

För intresse/ finansiering vänligen kontakta

Susanna Edin, mobnr: 0737- 67 54 31

mail: susanna@redog.se

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2018