Physio Tactile Balance Pods 4 st

Physio Tactile Balance Pods 4 st
Physio Tactile Balance Pods 4 st Physio Tactile Balance Pods 4 st
Typ: Hund
Tillgång: I lager
Pris: 399.00kr
Ex moms: 319.20kr

Physio Tactile Balance Pods är balans"stenar" som är gjorda särskilt för hundar. Placera under hundens tassar för balans- och kroppsträning. Balanskuddarna kan även användas för att förbättra viktbärandeproblem för ensikilda ben, ett användbart hjälpmedel för att träna både i rehabiliterings- samt friskvårdssyfte då både balans, motorisk utveckling och proprioceptionen stimuleras.Lär din hund att sätta alla fyra tassarna på bollarna, bara framtassarna, bara baktassarna eller bara en tass. Träning med Balanskuddarna kan även kombineras med en balansplatta eller balansboll.

Du kan också ändra svårigheten genom att använda Balance Pods med den platta sidan ned (mindre utmanande), eller den kupade sidan nedåt (mer utmanande). Bollarna har piggar på toppen för neural stimulering och bättre grepp.

Balanskuddarna är gjorda av ett fast men ändå flexibelt PVC-material med en luftfylld kammare. Genom att ändra mängden luft i varje boll med en pump (ingår ej) justera balansutmaningen.

Kuddarna levereras opumpade i en nätkasse som innehåller fyra Balance Pods i grönt och rött. Kuddarna är 6 cm höga och 12 cm i diameter vid basen.

 

 

Powered By OpenCart
ReDog Webbshop © 2024